SİVAS / KANGAL - Mehmet Salih Şirin İlkokulu

Okulumuz 15 Temmuz Çocuk Gazetesi Özel Sayısı Yayımlandı.

Ekm

Cumhuriyetimizin 100. yılı münasebetiyle okulumuzda yapılan etkinliklerimiz.

Ekm

Okul behçemize öğrencilerimizin oyun oynayabilmeleri için oyun şekilleri çizildi.

May

19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla düzenlenen resim ve şiir yarışmalarında dereceye giren öğrencilerimiz ödüllerini İlçe Kaymakamamımız Onur AYKAÇ'tan aldılar.

May

Öğrencilerimiz çevre duyarlılığı kapsamında okul çevresine ağaç fidanları diktiler.

Nis

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı okulumuzda yapılan etkinliklerle coşkuyla kutlandı.

Nis

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında öğrencilerimiz Okul Müdürümüz Zikrullah MUTLU ile birlikte Kangal Belediye Başkanı Ahmet Kürşat APAYDIN'ı makamında ziyaret ettiler. Öğrencilerimiz temsili olarak Belediye Başkanlığı koltuğuna oturdular. Ziyarette ilgi alakaları için Belediye Başkanı Ahmet Kürşat APAYDIN'a teşekkür ederiz.

Kas

Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK'ün 84. ölüm yıl dönümü ilçe programı okulumuz öğretmenleri ve öğrencileri tarafından gerçekleştirildi.